fredag 5 augusti 2011

Semesteruppdatering

Att uppdatera bloggen har inte riktigt varit prioriterat den senaste tiden, men nu när vi har semester så finns det ingen ursäkt längre. Här kommer en bildkavalkad över hur det ser ut runt huset just nu.

Gräset är på plats och växer så fint. Garaget håller på att målas.


Vi är väldigt glada att vi målade huset förra sommaren. Vi tycker det räcker med att måla ett garage i år och avundas inte grannarna som kämpar på högt upp på ställning och stegar. 
Det är helt enkelt roligare att bygga än att måla.

Att altanen blev färdig före garagemålningen är därför inte särskilt förvånande.
Planen var att vara klara till midsommar och även om allt som vanligt tog längre tid än vi trott så det klarade vi det. Vi hade också tur med vädret så både lunch och middag kunde avnjutas med traditionsenligt långbord i solskenet.






Altanen blev så stor att vi måste köpa upp oss på lite nya möbler, det duger ju inte med gamla plastmöbler från byggtiden längre. :)  Men det får nog bli till nästa år...

2 kommentarer:

  1. Hej
    Säger det igen - jag gillar er utsikt!! Vad fint det blir.
    Ha det gott

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Jag vill bara visa att det finns en ny webbutik som heter www.aleka.se som innehåller över 8000 lås, brand och säkerhetsprodukter. Tänkte om ni vill gå in och se om det är nåt som passar. Om ni har nån plats för länkar får ni gärna lägga in min länk om ni tycker sidan är bra och relavant.
    Tack på förhand.
    Mvh//

    Hans-Åke på Aleka

    SvaraRadera