fredag 20 maj 2011

We're back in business!

Efter ett långt blogguppehåll har vi tänkt köra igång igen. Det som har hänt sen sist är att övervåningen har blivit isolerad, garaget är nästan färdigt (skall målas) och vi har börjat bygga altan. Men dagens jobb  var att rulla ut gräsmattan!




6 kommentarer:

  1. Ah se där - ni lever! Och så kommer ni och presenterar en färdig gräsmatta...attans. Vi har sått vi. Och det är ett himla vattnande, men det har ni säkert märkt:-).
    Kul att ni är tillbaka!

    SvaraRadera
  2. Visst är det underbart i Vistaberg? Vi har sneglat på "grann"tomten, tomt E sedan hösten 2009. Har haft vinterpicknick där och haft möte med Trivselhus. Men vi kan bara inte bestämma oss. Vore superkul att komma i kontakt med er (vi är ett par med hund i 30-årsåldern, bor i centrala Huddinge i lägenhet).

    SvaraRadera
  3. Mycket på gång verkar det som. Visst är det härligt när man går ett grönt hav runt huset?

    SvaraRadera
  4. Snacka om prestationsångest! Vad tror du jag får när jag ser detta då? Det kommer ju att dröja 2 år innan vi får se något annat än sten på baksidan. Det ser ju jättefint ut! Vi får ta ledigt från snickrandet och komma på inspiratinsresa.

    SvaraRadera
  5. Det är superskönt att ha gräs även om det som sagt är mycket att vattna!

    Nu kör vi på med altanen och ska försöka sätta så mycket trall vi bara kan till helgen.

    Anders, ni är välkomna när ni vill!

    SvaraRadera
  6. Hej Åsa och Lars!
    Mycket dåligt samvete över att jag inte fått iväg detaljer om vår altan (som Lars frågade efter) Är ni fortfarande intresserade över måtten? Hur stor blir altanen nu då?

    En fråga till er... Vi skall lägga gräsmatta i Augusti och funderar fortfarande om vi skall så eller lägga matta :-) Får man fråga vad ni fått ge för mattan? Här på Åland kostar den 5€ ca 50kr kvadratmeter.

    Hoppas ni haft en fin midsommar!
    Mvh//Annica

    SvaraRadera