söndag 9 maj 2010

Nu har vi lämnat Stora Essingen....

Förra helgen lämnade vi vår bostadsrätt på Stora Essingen och flyttade till en tillfällig hyreslägenhet i Årsta. Flytten gick grymt smidigt tack vare all hjälp vi fick av Henrik, Calle, Fredrik, Cattis och Markus! Första dagarna var saknaden stor; igen vattenutsikt, ingen diskmaskin och inte mer än ett eluttag per rum :-(. Men nu börjar det kännas ok, vi får se det som ett steg på väg mot huset!

Förutom att vi har försökt packa upp flyttkartongerna så har vi betat av lite på "att-göra listan". Vi har bland annat beställt utstakning av kommunen och imorrn skall vi göra ett besök på banken för att kicka igång byggkreditivet! Grundkillarna tror vi kommer börja schakta v20!

/Lars

3 kommentarer:

  1. Hej!
    Kul att se att det går framåt för er. Vi följer utvecklingen med spänning eftersom vi kanske kommer att bli Trivselhus-grannar med er! Tomt D... :) Ni har säkert en massa tips och råd inför projektet?
    //Per

    SvaraRadera
  2. Hej Per,

    Spännande att höra från en blivande granne. Var det din fru/sambo som ringde mig för någon månad sedan? Eller är ni nya spekulanter?

    Det är verkligen härligt att vara på tomten speciellt i fint väder. Man ser sig lätt sitta på en framtida altan, men en kall öl i handen. Undrar hur länge det dröjer tills det händer? :)

    /Åsa

    SvaraRadera
  3. Hej igen,
    nej, vi har inte hört av oss tidigare. Är nya i gem:et, håller på och diskuterar upplägget med Trivselhus.
    En kall öl är inte svår att tänka sig på de här tomterna! Kanske nästa vår? :)
    //Per

    SvaraRadera